Ikke alle dag er grå og triste. Der er dage, hvor solen skinner, både ude i virkeligheden og mentalt. Det sidste kan der være mange årsager til, men måske er der grund til at fejre te eller andet? Der kan være mange anledninger, hvor man synes at det skal fejres med lidt ekstra. Måske har datteren fået topkarakter på studiet? Måske har man endelig fået søsat sin nye sejlbåd, eller er blevet forfremmet på jobbet. Hvis der er noget, der skal fejres, så skal der champagne til.

I gamle dage ville en moet campagne pris være temmelig pebret. Denne champagne er oprindeligt fremstillet for adelen og det bedre borgerskab i Paris. Det var Claude Moet, der startede foretagende i tidernes morgen, og de fine folk tog godt imod de skønne mousserende vine. De betalte gerne den høje moet campagne pris, når de skulle fejre et eller andet, som de syntes var fantastik. Siden dengang er der solgt over 26 millioner flasker af denne kendte champagne.

Territoriet udvides

Men det var ikke alle, der havde råd til den pebrede moet campagne pris, men de ville meget gerne smage de gyldne, boblende dråber. Derfor begyndte man at producere champagne i flere prislejer, sådan at alle, der ville, kunne være med, og nyde disse skønne mousserende vine. Pludselig var en moet campagne pris også på et niveau, hvos almindelige mennesker kunne følge med. Man kunne stadig få de dyre og meget fine vine, men man kunne også finde billigere flasker, der stadig smagte vidunderligt.

I dag kan alle være med

Man kan finde moet champagne hos supervin.dk til meget varierende priser. Fælles for dem alle er at de er oplagte at åbne, når der er noget at fejre. Altså ikke bare til Nytår, men også på andre tider af året, hvis der er sket noget ekstraordinært. Noget, der fortjener at proppen går, og der kommer bobler i glassene. Sådanne lejligheder kommer faktisk oftere end man lige skulle tro. Naturligvis skal man ikke bælle champagne hver eneste dag, men det er ikke svært at finde en passende lejlighed.