Julen er en hyggelig tid, som vi fejrer med julekalender, advent, æbleskiver, gløgg, juletræ og selvfølgelig årets julegaver til børn og voksne.

At finde på julegaver kan være en stresset tid, selvom livet dog er gjort en del nemmere med udveksling af ønskesedler og online køb. Her er det ofte nemt at finde på gaver til børn og kvinder, hvor julegaver til mænd giver større hovedbrud. Mange mænd ønsker sig ikke noget eller har alt de skal bruge.

Vi har fundet et par klassiske julegaver til ham som virker både til den unge som ældre mand.

Den gode bog i gave

De fleste mænd læser, hvor vi i dag har mange flere medier end den klassiske indbundne eller paperback bog. Lydbøger og e-bøger på diverse readers er et hit. Og her gælder det om at give noget indenfor hans interesse og smag, hvad end det er krimi, drama, fortællinger eller faglitteratur indenfor hans hobby, arbejde eller interessesfære.

For at finde en ny bog nemmest, bør du med fordel kigge på bestsellerlisten indenfor kategorien. Her finder du ofte de bedste bud på sikre gaveideer.

Oplevelser til mænd

Hvem elsker ikke en oplevelse, hvad end det er noget afslappende, fysisk hårdt, adrenalin pumpede eller noget der betager. Her kan det være mere eksklusive ting som weekendophold eller fodboldrejser, helt ligesom det kan være alt andet som biograftur, outdoor oplevelser i naturen, stand-up, sport m.m.

Oplevelsesgaver kan købes eller laves selv. Og med oplevelser, helt ligesom med alle andre gaveideer, gælder det om at finde noget indenfor modtagerens interesser mere end dine egne.

Gadgets julegaver til ham

Gadgets forbindes ofte med teknik men gadgets er stort alt der kan være praktisk eller sjovt. Og til mænd der er praktisk anlagt, kan du give gadget til gøre hverdagen nemmere.

Til livsnyderen kan du give en gadget, der f.eks. hjælper med at gøre vinen bedre til manden der har vin som passion. Til ham der træner, kan du give nye hørebøffer. Til manden der står i køkkenet, kan et smart redskab til hakke, snitte eller lignede måske være helt rigtig osv.

Find sjove, praktiske eller smarte gadget som en vinlufter, specielt værktøj, outdoor udstyr eller sjov teknik som legetøj til manden der elsker at nørde.