restaurant-du-skal-prove

Når du engang imellem bevæger dig ud fra dine vante omgivelser og dermed også dine vane restauranter, vil jeg her prøve at give dig en lille guideline over restauranter der SKAL prøves. Jeg vil prøve at komme med nogle forskellige restauranter, med forskellige temaer så der er noget for enhver smag. Det skal så lige siges at denne artikel ikke er for den super kræsne, for disse restauranter byder på kulinariske madoplevelser som ikke ligefrem minder om din hverdagsmad.

Herthadalen ? Årstidernes overraskelse

Herthadalen byder på årstidens overraskelser hvilket vil sige at de følger årets cyklus i deres valg af råvarer som dermed gør deres mad spændende og i trend med tiden. Restauranten ligger nær Roskilde i et naturskønt område som man ikke ligefrem støder på hver dag og det er derfor også en oplevelse at holde sine forskellige højtider som fx bryllup, fødselsdag osv. hvor restauranten vil hjælpe med at planlægge en menu der ikke kun hænger godt sammen men også tilfredsstiller dig og dine gæsters behov.

Restaurant Komfur ? Håndværk, hygge og energi

Restaurant Komfur har til huse i det centrale Århus og har derfor en perfekt beliggenhed i forhold til at tage videre ud og få en drink efter den dejlige middag. Restaurantens slogan er ?Håndværk, hygge og energi?, som er de værdier der får dem til at stå op om morgenen og hver dag yde den bedste service og oplevelse for netop deres gæster.

Madmæssigt tilbyder restauranten et overskueligt menukort bestående af 5 forretter, 5 hovedretter, danske oste og 2 desserter, men det skal lige siges at det også er ret umuligt at blive træt af dem. Her er stemningen afslappet så du kan sagtens besøge restauranten efter en hård arbejdsdag uden at føle dig sjusket.

Restaurant Skyttehuset

Restaurant Skyttehuset har en dejlig beliggenhed ved Vejle fjord med udsigt over den skønneste have hvor der om sommeren især er godt befolket med mennesker. Restauranten har et dejligt afslappet miljø da man sagtens kan komme lige fra stranden og nyde en af deres dejlige frokostretter, men hvor der også er plads til det stillede festklædte aftenselskab.

Restaurant Skyttehuset er et helt ideelt sted at holde arrangementer da der er god plads til både børn og voksne. Til børnene er der nemlig en naturlegeplads og et stort grønt område at lege gemme på, så de voksne i mellemtiden kan få en dejlig voksen snak.

Sticks and Sushi

Sticks and Sushi kan du finde mange steder i Københavnsområdet men især Sticks and Sushi på Tivoli Hotellets skønne terrasse med udsigt over det indre København vil jeg anbefale dig at prøve. Som restauranten hedder serveres der selvfølgelig sushi, men ikke bar sushi men den bedste af slagsen. Så jeg vil her især anbefale folk der aldrig har prøvet sushi før til at tage ind på en Sticks and Sushi for virkelig at kunne sige at man har smagt Danmarks bedste.

Kombiner ferien med at prøve en af disse fantastiske madoplevelser!

Det var mine bud på restauranter der bare SKAL prøves og du kan med fordel kombinere en i forvejen planlagt ferie med at kigge ind på en af disse steder og få dermed få en madoplevelse af dimensioner.