Alle der har prøvet at lave et budget, ved hvor svært det kan være at overholde. Her skal vi kigge lidt nærmere på, hvordan du nemt kan få styr på dit budget, så du kan spare så mange penge som muligt, til de ting du gerne vil have.  

Er dit budget realistisk?  

Det første du skal kigge på, er om dit budget i virkeligheden er realistisk. Der er mange, der sætter op et budget, som de er dømt til at bryde efter kort tid, fordi det simpelthen ikke reflekterer ens forbrugsvaner godt nok. Der skal være plads til de faste udgifter i et budget, til opsparing og nedbetaling af gæld, men også til enkelte forlystelser. Hvis der ikke er plads nok i dit budget, til de ting du kommer til at bruge penge på, så kommer du til at bryde dit budget og det kan give en følelse af, at man har mislykkes. Det er ikke en rar følelse, og derfor skal man i stedet fokusere på at sætte op et budget som man rent faktisk kan overholdes.  

Det kræver lidt arbejde. Først skal du kigge gennem dine kontoudtog, og kigge grundigt på, hvad det egentlig er du bruger dine penge til. Så kan du også nemmere få overblik over, hvad du skal skære ned på. Kan du finde et alternativ til den daglige to go-kaffe, nu hvor du kan se, hvor meget det egentlig koster? Ved at skære ned på impulskøb og små udgifter, så kan man nemlig hurtigt komme til at overholde sit budget.  

Spar penge 

Du kan nemt spare penge ved at styre dine impulser. Det behøver ikke, at du bare skal sidde alene indenfor, der findes mange ting, der slet ikke koster noget. Køb et streamingabonnement, så har du tilgang på mange filmer, uden at skulle betale for en eller en, eller gå i biografen. Lav mad i stedet for at købe take away, gå ture med medbragt kaffe. Der er mange muligheder!  

Når du er blevet træt af at kigge på dit budget, kan du finde god kvalitetsunderholdning at koble af med. Da sparer du også penge på, ikke at gå i byen eller gå ud, hvis det er en af dine store udgifter. På Eroti kan du finde pirrende underholdning, du skal blot klikke her