Tøj har en praktisk funktion. Vi, som medlemmer af menneskeracen, tager tøj på af forskellige praktiske årsager. Den primære årsag er at undgå at gå nøgne rundt. En anden vigtig årsag er at holde varmen, især om vinteren, og nogle tager bestemte klæder på af religiøse årsager. Men tøj har større betydning end blot den praktiske del at tildække sig. Det handler nemlig også om at udtrykke sin personlighed ? noget som Only Carmakoma forstår.

Tøjindustrien er en gigantisk industri, som hvert år producerer tonsvis af tøj, på trods af at de fleste mennesker har alt det tøj, de kunne have brug for. Hvis man kun gik op i tøjets praktiske aspekter, ville der ikke være et overforbrug af tøj i samfundet. Og selvom nogle mennesker kun køber nyt tøj af praktiske årsager, er sagen jo den, at de fleste køber tøj for at udtrykke sig på en bestemt måde.

Only Carmakoma er et tøjmærke, der netop forstår behovet for at udtrykke sin personlighed eller sit humør. Det er nemlig et mærke, der tilbyder et stort udvalg af tøj lige fra T-shirts, jeans, kjoler og veste i alverdens farver. Således kan kvinder af forskellige størrelser og med forskellig sans og smag for stil altså finde noget, der falder i god jord og føles godt at have på.

Efter lejlighed og humør

Uanset hvilken lejlighed man skal klæde sig på til, kan man finde et flot eller praktisk sæt tøj fra Only Carmakoma. Tøj har det med at give bæreren af tøjet en bestemt følelse, ligesom et par højhælede sko kan gøre det. Det er noget af det, der gør det sjovt at klæde sig på til en bestemt lejlighed.

Det betyder også, at man ikke kun kan klæde sig efter sit humør, men at man også kan ændre sit humør ved at klæde sig i noget bestemt tøj, for eksempel fra Only Carmakoma. Føler man sig lidt nede og vil gerne i bedre humør, kunne det for eksempel være en idé at taget noget tøj i sprudlende farver på for at føle sig i et gladere humør.